این سیستم هاردها نوع اول و قدیمی تر می باشد و از نظر فیزیکی دارای یک دیسک سخت به نام Platter اچ دی دی می باشد که توسط یک بازوی مکانیکی به دوران در آمده و ذخیره اطلاعات را بر عهده می گیرد.این نوع هاردها یک سری ویژگی و همینطور معایب نیز دارد.
اما بگذارید ابتدا به سراغ نوع دوم هارد برویم و در آخر مقایسه نماییم.هارد های SSD نوع دوم هاردها می باشد که برای محافظت بیشتر و حمل راحت تر انتقال اطلاعات استفاده می شود .
این نوع هارد ها دیگر دیسک سخت ندارند و بازوی مکانیکی ندارند و همینطور ابعاد کوچکتری نیز نسبت به HDD دارند. به طور مثال یک نمونه از این نوع هارد ها را می توان فلش مموری های معمولی حساب کرد.
این هاردها دارای خانه های پردازشی هستند که عمل خواندن و نوشتن اطلاعات را انجام می دهند که عدم وجود دیسک سخت و موارد مکانیکی بسیار به سرعت کپی و انتقال اطلاعات در این هارد ها کمک می کند.
در پایان اگر بخواهیم این دو هارد را انتخاب کنیم باید بی پرده گفت: هاردهای نوع دوم بسیار بهتر هستند زیرا HDD ها امکان آسیب بسیاری زیادی دارند و همینطور به دلیل وجود تحرکات مکانیکی در این هارد قطعا استهلاک و مصرف برق بیشتری نیز طلب می کند. اما هاردهای SSD علاوه بر سرعت بیشتر انتقال اطلاعات کمتر آسیب پذیرتر هستند ولی قیمت این نوع هارد حدود ۶ برابر هارد های نوع اول می باشد.
منبع